Over K.J. Mecklenfeld

Over mij

Knopf met tulpen

Goedendag, lieve pluizige vriendjes.

Mijn naam is K.J. Mecklenfeld. Ik ben een teddybeer vervloekt door een harteloze tovenaar om mijn leven op Aarde, als mens (als K.J. Mecklenfeld), te slijten. Ik schrijf boeken voor kinderen.

De Avonturen van Hendrik de Mol is een serie kinderboeken (voor 10-12 jaar) gepubliceerd door een bekende Roemeense uitgeverij, Editura Univers.

Tot nu toe zijn er twee delen uitgegeven: Hendrik de Mol en de Planeet van Goud en Hendrik de Mol en de Planeet van Jade. Ik schrijf nu het derde deel, Hendrik de Mol en de Planeet van Barnsteen.

Hendrik de Mol is een Nederlandse jongen die bij zijn opa Martinus in een Speelgoedmusem woont. Hendrik gaat nooit naar buiten en nooit naar school. Op een dag wordt opa Martinus ontvoerd en Hendrik wordt getransformeerd in een pluche mol, een stuk speelgoed. Zal Hendrik, ondanks zijn angsten, overwinnen en de reis ondernemen naar de Pluche Planeet om zijn opa Martinus te bevrijden?

U kunt de laatste recensies van allebei boeken, Hendrik de Mol en de Planeet van Goud en Hendrik de Mol en de Planeet van Jade op Goodreads lezen.

Hartelijk dank voor jullie bezoek. Ik ben altijd te bereiken via kj.mecklenfeld@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.